Reading Time: 2 minutes

Om du är sugen på yoga, så håller vi kurser i Närpestrakten nu i höst. Välkommen med!

Morgonyoga

Fredagar kl. 7:00 i gymmet Mitt i stan-huset, 3. vån, Närpesvägen 16, 64200 Närpes

Inled dagen med yoga på fredagar kl. 7:00 med start 1.10.2021. Det blir 50 minuter Hathyoga, Yinyoga, meditation och andningsövningar med Daniel Nissén (yogalärare och personlig tränare) under hela hösten fram till 3.12.2021.

Passen består av både energihöjande övningar för att väcka kroppen och lugna, avslappnande övningar. Passar både nybörjare och de som har mer erfarenhet av yoga.

Pris: 8 € / gång eller 70 € /10 gånger.
Anmälan: info@krakvilan.fi eller 050 3666 284 (sms).

Välkommen!

Morgonyoga
Morgonyoga kl. 7:00 Mitt i stan, Närpes

Lördagsyoga från och med 2.10

Börja helgen på bästa tänkbara sätt och kom på en skön yogatimme med Magdalena i gymmet på PowerZone fitnessclub (Centrumvägen 9, 66270 Pörtom)

Yoga ger dig styrka och avslappning i både kropp och sinne. Vi fokuserar även på flexibilitet och balans tillsammans med andningen. Varierande pass med pulshöjande hatha yoga varvat med djupa, lugna strechningar i yinyoga stil. Egen yogamatta och filt med.

Anmälningar via www.powerzonefitness.fi

Lördagsyoga
Lördagsyoga kl. 10:00 Pörtöm, Närpes

Hållbarhetsveckan: permakultur och vilda växter 2.10

Öppet hus lördag 2.10, kl. 14-16, Vasavägen 1727

Kråkvilan deltar i årets Hållbarhetsvecka i Österbotten! På programmet finns föreläsning och yoga eller meditation. Till försäljning finns produkter av vilda växter samt mindre mängd grönsaker och surdegsbröd. Du kan också reservera ett bröd på förhand (1 dag före). Välkommen!

14:00-15:00 Föreläsning
Magdalena Lindroos föreläser om permakultur och odling samt ätbara vilda växter. Lindroos är odlingsträdgårdsmästare och har plockarkort för vilda växter. Hon har lång erfarenhet av att göra produkter av “ogräs” och bygger nu upp en grönsaksodling på gården Kråkvilan i Övermark enligt permakulturens principer. Under tillfället är det också möjligt att se och gå omkring i en permakulturträdgård under arbete samt bekanta sig med Kråkvilans övriga utbud.

15:00-15:30 Yoga / meditation
Ett kort yogapass utomhus blir det om vädret tillåter (egen matta med) kl. 15 eller vid sämre väder enbart en guidad meditation (ta varma kläder). Daniel Nissén, yogalärare och PT, leder yoga och meditation.

Evenemang
Öppet hus 2.10 under Hållbarhetsveckan

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *